info en prijzen

info en prijzen

rouwbakfiets

De bakfiets wordt per dag verhuurd. U kunt de fiets in Amersfoort ophalen en weer terugbrengen. Ook kunnen wij de fiets bij u leveren op een vooraf afgesproken plaats en tijd, en komen hem dan later weer ophalen. Leveringskosten zijn afhankelijk van plaats en tijd van gebruik. Neem contact op voor een offerte.

De kosten voor de verhuur van de bakfiets zonder vervoer zijn € 150,- per dag.

assistentie bij een uitvaart

Wilt u dat de bakfiets wordt gereden door de fiets-chauffeur, dan kan dat ook. Huurt u de bakfiets als rouwbakfiets dan kan ik gedurende de plechtigheden assisteren en fietsen waar en wanneer dat nodig is. Ik ben zelf ook uitvaartbegeleider, dus ik weet met weinig instructies wat er moet gebeuren . Als u een assistent zoekt voor de dag van uitvaart, dan assisteer ik u graag gedurende de dag dat u de bakfiets huurt.
Mijn uurtarief voor assistentie is € 55,- per uur.

uitvaartbegeleiding

Bent u zich aan het voorbereiden op uw eigen uitvaart of dat van een naaste? Dan kom ik graag kennis maken met u. Een voorbespreking is een goede mogelijkheid om elkaar te leren kennen. Daarnaast biedt het u duidelijkheid over de mogelijkheden en de kosten rond het afscheid. Vanzelfsprekend is deze kennismaking geheel vrijblijvend. U bent nergens toe verplicht en kunt ook rustig een gesprek met een andere uitvaartbegeleider voeren. U kiest uiteindelijk de persoon of organisatie die het beste bij u past!  Na afloop van de voorbespreking ontvangt u van mij een vrijblijvende kostenbegroting zodat u weet waar u aan toe bent als het moment van afscheid nemen zich aandient.

Bij een overlijden kunt u mij dag en nacht bereiken op 06 1288 3557
Meer informatie over mijn werk als uitvaartbegeleider kunt u vinden op www.immanuelbaan.nl

onafhankelijk

Weet u dat u vrij bent om een uitvaartbegeleider te kiezen die bij u past? U bent dus niet verplicht deze dienst bij uw uitvaartverzekering af te nemen. Een uitvaartbegeleider kan u helpen om uw wensen vorm te geven en het afscheid samen een passende invulling te geven. Ook als u als nabestaande de rouwbakfiets wilt huren bent u vrij om te kiezen welke uitvaartbegeleider u kiest om u te begeleiden.