reviews

ervaringen

Wilt u een aanbeveling achterlaten voor de rouwbakfiets of uw ervaring delen met andere gebruikers? Daar zijn wij enorm blij mee. Door de mogelijkheid van de rouwbakfiets te delen op social media helpt u anderen door meer bekendheid te geven aan de vele mogelijkheden die er zijn rond het afscheid, en helpt u hen om de keuze te maken die bij hen past. Alvast bedankt voor uw beoordeling en het delen op social media.

U kunt een ervaring schrijven op Facebook of Google, 
of naar mailen naar info@rouwbakfiets.nl

Marleen Bruns-Bos – Memora uitvaartverzorging

Wat bijzonder om de rouwbakfiets in te mogen zetten bij een uitvaart. Soms voel je gewoon ‘dit klopt!’ Zo ook nu. Wat prachtig dat de zoon zijn vader naar de kerk kon rijden, gevolgd door veel familieleden. Het was een indrukwekkende rit! Fijn dat Immauel er zelf bij was om te begeleiden, dat gaf mij een heel gerust gevoel.

Rouwbakfiets
5.0
Based on 1 reviews
aangedreven door Facebook
Janneke van Eijk-schreurs
Janneke van Eijk-schreurs
2020-06-23T20:36:14+0000
Afgelopen mei was de uitvaart van onze vader/schoonvader, waarbij Immanuel met zijn bakfiets hem van huis uit naar het... crematorium heeft gefietst. Het was prachtig en Immanuel was prettig om in het gezelschap erbij te hebben. Mede dankzij zijn bijdrage hebben we hele mooie herinneringen aan deze dag ! Bedankt!lees meer